סלט ביצים מתכון

סלט ביצים מתכון

תוכן עניינים

מצרכים

  • 4 ביצים קשות
  • 2-3 כפות מיונז
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הביצים: מניחים את הביצים בסיר עם מים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מעבירים את הביצים למים קרים לעצירה מידית של הבישול.
  2. מקלפים וקוצצים את הביצים: קולפים את הביצים וקוצצים אותן דק.
  3. מערבבים את המרכיבים: מעבירים את הביצים הקצוצות לקערה ומוסיפים מיונז, מלח, פלפל שחור, בצל ירוק ועירית (אם משתמשים). מערבבים היטב עד לאיחוד.
  4. מגישים: מגישים את סלט הביצים מיד על לחם, פרוסות מלפפון, או כריכים.

טיפים

  • ניתן להוסיף לסלט הביצים תוספות נוספות לפי הטעם, כגון: חרדל, חמוצים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, טונה, אנשובי, וכדומה.
  • ניתן לשמור את סלט הביצים במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.

 

מתכונים לסלטים > 

נוספים שאולי תאהבו

סלט חסה מתכון

סלט חסה מתכון קלאסי

מצרכים 1 ראש חסה (אפשר להשתמש במגוון סוגים, כמו חסה אייסברג, סלנובה, רומית, או חסה ערבית) 1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות 1 מלפפון, חתוך לקוביות

קרא עוד »
סלט קיסר מתכון

סלט קיסר מתכון

מצרכים 1 חסה רומית 1/2 כוס קרוטונים 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת 2 כפות רוטב וורצ'סטרשייר 2 כפות מיץ לימון 1 כף חרדל דיז'ון 1

קרא עוד »
סלט פסטה מתכון

סלט פסטה מתכון קלאסי

מרכיבים 500 גרם פסטה (פוזילי, פנה, מקרוני, או כל צורה אחרת שאוהבים) 200 גרם עגבניות שרי, חתוכות לחצאים 1 מלפפון, חתוך לקוביות 1 בצל סגול,

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן