סלט ביצים מתכון

סלט ביצים מתכון

תוכן עניינים

מצרכים

  • 4 ביצים קשות
  • 2-3 כפות מיונז
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הביצים: מניחים את הביצים בסיר עם מים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מעבירים את הביצים למים קרים לעצירה מידית של הבישול.
  2. מקלפים וקוצצים את הביצים: קולפים את הביצים וקוצצים אותן דק.
  3. מערבבים את המרכיבים: מעבירים את הביצים הקצוצות לקערה ומוסיפים מיונז, מלח, פלפל שחור, בצל ירוק ועירית (אם משתמשים). מערבבים היטב עד לאיחוד.
  4. מגישים: מגישים את סלט הביצים מיד על לחם, פרוסות מלפפון, או כריכים.

טיפים

  • ניתן להוסיף לסלט הביצים תוספות נוספות לפי הטעם, כגון: חרדל, חמוצים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, טונה, אנשובי, וכדומה.
  • ניתן לשמור את סלט הביצים במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.

 

מתכונים לסלטים > 

נוספים שאולי תאהבו

סלט סלק מתכון

סלט סלק מתכון

מצרכים: 3 סלקים בינוניים 2 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון טרי 1 כפית תמרינדי (או עוד כף מיץ לימון) מלח לפי הטעם 2

קרא עוד »
סלט חסה מתכון

סלט חסה מתכון קלאסי

מצרכים 1 ראש חסה (אפשר להשתמש במגוון סוגים, כמו חסה אייסברג, סלנובה, רומית, או חסה ערבית) 1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות 1 מלפפון, חתוך לקוביות

קרא עוד »
סלט קיסר מתכון

סלט קיסר מתכון

מצרכים 1 חסה רומית 1/2 כוס קרוטונים 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת 2 כפות רוטב וורצ'סטרשייר 2 כפות מיץ לימון 1 כף חרדל דיז'ון 1

קרא עוד »
דילוג לתוכן