סלט ביצים מתכון

סלט ביצים מתכון

תוכן עניינים

מצרכים

  • 4 ביצים קשות
  • 2-3 כפות מיונז
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
  • 1/4 כוס עירית קצוצה (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הביצים: מניחים את הביצים בסיר עם מים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מעבירים את הביצים למים קרים לעצירה מידית של הבישול.
  2. מקלפים וקוצצים את הביצים: קולפים את הביצים וקוצצים אותן דק.
  3. מערבבים את המרכיבים: מעבירים את הביצים הקצוצות לקערה ומוסיפים מיונז, מלח, פלפל שחור, בצל ירוק ועירית (אם משתמשים). מערבבים היטב עד לאיחוד.
  4. מגישים: מגישים את סלט הביצים מיד על לחם, פרוסות מלפפון, או כריכים.

טיפים

  • ניתן להוסיף לסלט הביצים תוספות נוספות לפי הטעם, כגון: חרדל, חמוצים קצוצים, פטרוזיליה קצוצה, טונה, אנשובי, וכדומה.
  • ניתן לשמור את סלט הביצים במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.

 

מתכונים לסלטים > 

נוספים שאולי תאהבו

סלט ירוק מתכון

סלט ירוק מתכון

סלט ירוק הוא הבסיס המושלם לכל ארוחה בריאה ומאוזנת. הוא קל להכנה, גמיש להוספת תוספות, ומתאים לכל העונות. הנה מתכון בסיסי שתוכלו להתאים לטעמכם: חומרים:

קרא עוד »
סלט סלק מתכון

סלט סלק מתכון

מצרכים: 3 סלקים בינוניים 2 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון טרי 1 כפית תמרינדי (או עוד כף מיץ לימון) מלח לפי הטעם 2

קרא עוד »
סלט חסה מתכון

סלט חסה מתכון קלאסי

מצרכים 1 ראש חסה (אפשר להשתמש במגוון סוגים, כמו חסה אייסברג, סלנובה, רומית, או חסה ערבית) 1 עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות 1 מלפפון, חתוך לקוביות

קרא עוד »
דילוג לתוכן