תבשיל גולש טבעוני שאי אפשר להפסיק לאכול…!

תוכן עניינים

מצרכים:

חבילת טופו
6 תפוחי אדמה בינוניים
4 גזרים
רבע ראש כרובית
שמן זית
חצי כוס יין אדום
2 כפות קמח חומוס (או קורנפלור)
 

לרוטב:

רבע כוס רוטב סויה
3  שיני שום כתושות
2  כפיות ממרח איולי צ'יפטולה
3 כפיות ממרח עגבניות מיובשות
כף שמן זית (לא חייבים)
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית פטרוזיליה יבשה או אורגנו או גם וגם
 

הוראות הכנה:

חותכים את הטופו לקוביות של חצי ס"מ
מחממים כף שמן זית בסיר
מזהיבים את קוביות הטופו
מוסיפים את הרוטב ומערבבים טוב
מוסיפים את הירקות ומערבבים שוב
מוסיפים חצי כוס יין אדום ורבע כוס רוטב סויה
מערבבים ומבשלים כ 3 דקות עד שהאלכוהול יתאדה. מבשלים 20 דקות
מוסיפים חצי כוס מים פושרים מעורבבים עם שתי כפות קמח חומוס
(אפשר גם קמח רגיל או קורנפלור)
מערבבים טוב טוב ומבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה
עד שתפוחי האדמה רכים
מומלץ להגיש עם אורז לבן ליד.
ניתן לגוון בירקות עם איזה שאוהבים. מומלץ פטריות.
 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן