מצרכים
- 2 כוסות קמח חומוס
- 2 גזרים
- 2 קישואים
- בצל יבש
- 3 כפות פסטו
- 3 כפות זרעי פשתן טחונים
- מעט מלח
הוראות הכנה
- טוחנים במעבד מזון (או מגררים היטב בפומפייה) את הגזרים, הקישואים והבצל.
- מוסיפים לתערובת את קמח החומוס, זרעי הפשתן ופסטו.
- בידיים משומנות קלות יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים אותן בתבנית אפייה משומנת.
- אופים במשך כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה 175 מעלות.
- לאחר שהקציצות נאפו מצד אחד הופכים אותן ואופים כ-15 דקות נוספות על הצד השני. יש להקפיד שלא לאפות יתר על המידה.