קציצות מלאות ירקות וכל טוב, כשאת הביצים מחליפים כל נוזלי הירקות. הכי טבעוני וטבעי שיש!
המצרכים:
500 גרם שבבי סויה קצוצים (כמו פתיתים)
2 כפות קרם פלפלים קלויים
1 בצל
2 גזר
2 תפוחי אדמה בינוניים
שמיר / פטרוזיליה – לפי הטעם
אבקת שום / 2 שיני שום קצוצות
6 כפות פירורי לחם
חצי כפית סוכר
תבלינים לפי הטעם פלפל שחור, מלח, פפריקה אדומה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
להשרות לפחות חצי שעה את שבבי הסויה כדי שיתרככו.
לגרד בפומפייה את הבצל, הגזרים ותפוחי האדמה. (לשמור עם הנוזלים, כי הם"מדביקים" את התערובת במקום ביצים).
לערבב את כל המצרכים כולל שבבי הסויה לאחר השרייתם.
ניתן לשחק מעט עם פירורי הלחם והמים אם התערובת עיסתית או יבשה מידיי.
להרתיח שמן במחבת ולטגן את הקציצות.
בתיאבון!