פשטידת תפוחי אדמה עם ציפוי פריך

פשטידת תפוחי אדמה עם ציפוי פריך

תוכן עניינים

מרכיבים לפשטידה בתבנית עגולה בקוטר 20:

4 תפוחי אדמה בינוניים
3 שיני שום קלופות
1 ביצה בגודל Large
3 כפות גבינת שמנת בטעם שום שמיר מכל סוג שאתם אוהבים
גבעול בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית מלח + לתיבול לפי הטעם
מעט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

* מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומניחים בסיר עם מים וכפית מלח. מוסיפים פנימה גם את שיני השום.
* מבשלים את תפוחי האדמה ושיני השום עד לריכוך, מועכים עד לקבלת פירה ומצננים.
* מחממים את התנור ל-200 מעלות ומשמנים את התבנית.
* מערבבים את הפירה עם גבינת השמנת, הבצל הירוק, פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
*מעבירים לתבנית ומשטחים.
* אופים במשך 30 דקות, עד שהפירורים מזהיבים, מצננים במשך 10 דקות, פורסים וזוללים.

הצעת הגשה: מוסיפים ליוגורט עיזים גבעול בצל ירוק קצוץ ומלח גס ומגישים לצד הפשטידה. יאם.

נוספים שאולי תאהבו

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

אצלנו כל שבת מתחילה עם בראנץ' מתוקתק. בכל שבוע אנחנו חושבים על המתכונים שמתחשק לנו לנסות, מתנסים ומגישים לשולחן מאפים, סלטים ושאר מאכלים שעושים חשק

קרא עוד »
לחמניות במילוי גבינה

לחמניות במילוי גבינה

שבועות מגיע ואיתו השאלה מה יפתיע את הסועדים בארוחת החג. את עוגת הגבינה הם מכירים, את הפשטידות הם טועמים בלי סוף והבורקס, הוא…בורקס. זה בדיוק

קרא עוד »
דילוג לתוכן