מרכיבים:
חצי ק"ג תפוחי אדמה מבושלים במים
2 כפות טפנד זיתים של נאני (Nany)
כף שמן זית
הוראות הכנה:
פשוט ביותר!
לאחר בישול תפוחי האדמה ומעיכתם להוסיף את טפנד זיתים של נאני (Nany) ואת שמן הזית.
בתיאבון!
אין אצלנו שולחן חג בלי מנת אורז. ואם כבר מנת אורז – המג'דרה היא תמיד מנצחת. למה? כי היא מהווה אופציה מעולה לטבעונים ולצמחונים שיושבים
לא בדיוק מאפינס, גם לא בדיוק פופאוברס, לא בדיוק לחמניות. בצק רך ואוורירי שמתחבר נהדר עם כל ירק, 15 דקות לערך בתנור חם ויש לכם
תכף נגמרות הקייטנות ובינתיים כבר שלושה שבועות של חופש מאחורינו ואוגוסט נושף בעורפינו. ארוחות הצהריים הופכות להיות הרבה יותר מורכבות כשהילדים בבית. אנחנו רוצים שיאכלו
הם בריאים, הם טעימים והם גדושים בהמון ירוקים, טריים, מבושלים וקרמיים. מתכון קליל שאפשר להכין לכל פיקניק בחוץ, ארוחת ערב מהירה או להכין לילדים מראש
אין כמו מנת דג שנראית ומרגישה כמו במסעדת גורמה ולקח לכם בדיוק חמש דקות להכין אותה. קבלו מתכון מושלם לארוחת ערב מהירה, לצהריים בריא וזריז
מרכיבים: כל לחם שאוהבים 1 תפוח אדמה מבושל 1 ביצה קשה 3 פרוסות חציל קלוי 1 כפית ממרח לימון כבוש 1 עגבנייה 1 מלפפון מעט עלי
מרכיבים כל לחם שאוהבים 1 קופסת טונה במים 1 ביצה קשה 1 תפוח אדמה אפוי חתוך לפרוסות 2 כפיות טפנד זיתים 1 כפית ממרח לימון
מרכיבים מס' עגבניות (כמספר המשתתפים במדורה). פסטו שמן זית מלח, פלפל נייר אלומיניום. הוראות הכנה לחתוך כל עגבניה לחצי. לתבל בקערה את העגבניות החתוכות עם
מצרכים 2 כוסות קמח חומוס 2 גזרים 2 קישואים בצל יבש 3 כפות פסטו 3 כפות זרעי פשתן טחונים מעט מלח הוראות הכנה טוחנים במעבד
מצרכים ½כרובית ½כוס קמח חומוס 4 כפות ממרח איולי צ'יפוטלה ½ כוס מים שמן לטיגון הוראות הכנה מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות
© כל הזכויות שמורות לנאני - מתכונים שכולם אוהבים.