מצרכים:
1 בטטה מגורדת
חצי צנצנת קרם פלפלים של נאני (Nany)
1 פלפל קלוי טרי חתוך לקוביות (לא חובה)
כף עם בטן ממרח פסטו נאני (Nany)
6-7 כפות קמח – דורום\סמולנה\תירס
100גר טפיוקה מבושלת
הסבר על בישול הטפיוקה:
כדורי טפיוקה הם עמילן שמופק משורש, ויוצרים תחליף טוב לקשירת המרכיבים בתערובת הבלילה.
בזמן הבישול, הטפיוקה הופכת שקופה ובסופו הכדורים נראים כמו ג'לי. מוסיפים על 100 גר' טפיוקה 800 מיל' מים.
אופן ההכנה:
להכניס הכל לקערה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
ליצור לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה. להניח את הלביבות על נייר אפייה מרוח בשמן, להכניס לתנור 180 מעלות חצי שעה
להוציא מהתנור ולהתאפק לא לטעום עד שהן מתקררות קצת
בתיאבון!