מצרכים:
דג לבן שאוהבים ( בורי, דניס, לוקוס וכו')
1 פלפל אדום
ראש שום
פפריקה אדומה
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
לוקחים סיר שטוח מניחים על אש
מוסיפים כף שמן זית ושום פרוס
לאחר הזהבה מוסיפים רצועות של פלפל אדום וקצת מלח ופלפל
מוסיפים כף מצנצנת פלפל צ'ומה נאני (Nany) כדי להגיע לדרגת חריפות בינונית (מי שרוצה יותר או פחות, אפשר לשחק עם זה לפי הטעם)
מערבבים
מוסיפים מעט מים חמים עד לקבלת מרקם אחיד של רוטב
מכניסים את הדגים
מכסים ומחכים עד לבישול הדג
בתיאבון!