הבלוג של נאני

חמישה מרקים עונתיים שיחממו לכם את החורף
כשהחורף מגיע וגשמים מתחילים לרדת, אין כמו סיר מרק מהביל כדי לחמם את הגוף והנשמה. מרק טוב הוא

הקינוחים שכולם מדברים עליהם: מתכונים שאי אפשר לעמוד בפניהם
אם אתם אוהבים מתוק, לא תצליחו להתעלם מהקינוחים שכולם מדברים עליהם. מדובר לא רק בטעמים ממכרים, אלא גם

מבשלים דגים בסבלנות: כך תוציאו את המיטב מחריימה סלמון עשיר
בישול איטי של דגים הוא מיומנות שמביאה לתוצאה עסיסית, רכה ועמוקה בטעמים. כשמדובר בחריימה סלמון, הסבלנות משתלמת אפילו

קובה סלק חורפית מושלמת: מרק מחמם עם צבע, עומק וטעם
קובה סלק הוא אחד המאכלים הייחודיים והאהובים במטבח העיראקי-כורדי, במיוחד בחורף. מרק אדום עמוק, חמוץ-מתוק, עם קציצות סולת

מסעו המרתק של הנקניק: מהעת העתיקה ועד שולחננו כיום
הנקניק, מאכל עתיק יומין ועולמי, ליווה את האנושות לאורך אלפי שנים והתפתח מפתרון יצירתי לשימור בשר למגוון רחב

אוהבים לבשל? כך תהפכו את חווית הבישול למהנה עוד יותר…
בישול הוא הרבה יותר מסתם הכנת אוכל. הוא יכול להיות חוויה יצירתית, מרגיעה ואפילו מדיטטיבית. עבור רבים מאיתנו,

חטיפי שוקולד ביתיים שאי אפשר להפסיק להכין
אין כמו להכין מתוקים בבית – במיוחד כשזה חטיפי שוקולד קטנים, ממולאים, מפתיעים, שאפשר לאכול ישר מהמקפיא או

5 טעויות שאנשים עושים כשהם מנסים להכין פיצה
יש רגע כזה – אתה מוציא את הפיצה מהתנור, והיא נראית לא רע. אתה חותך משולש, מרים אותו,

המדריך לשדרוג מתכונים ביתיים עם טכניקות של שפים מקצועיים
שדרוג מתכונים ביתיים בעזרת טכניקות של שפים מקצועיים מאפשר להפוך אוכל יומיומי למנות מפתיעות ומרשימות. הטכניקות אינן מורכבות

"מסביב לעולם ב-80 פינגר פודס": סקירה של מאכלי אצבע מתרבויות שונות
בעולם הקולינרי המודרני, פינגר פוד תופס כיום מקום של כבוד. מה שהחל כצורת אכילה עממית, התפתח לאמנות מתוחכמת

אילו מנות מתאימות לכנסים ואירועיים עסקיים?
כנסים ואירועים עסקיים מהווים הזדמנות לא רק לנטוורקינג והעשרה מקצועית אלא גם לחוויה קולינרית משובחת. איכות האוכל המוגש

רעיונות אירוח טעימים במיוחד לאירוע פרטי
תכנון אירוע פרטי יכול להיות משימה מאתגרת, אך עם רעיונות אירוח טעימים ויצירתיים תוכלו להבטיח חוויה בלתי נשכחת