פרחי כרובית במעטפת חומוס ואיולי צ'יפוטלה (טבעוני)

תוכן עניינים

מצרכים

  • ½כרובית
  • ½כוס קמח חומוס
  • 4 כפות ממרח איולי צ'יפוטלה
  • ½ כוס מים
  • שמן לטיגון

 

הוראות הכנה

  1. מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
  2. מערבים את יתר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס וממרח איולי צ'יפוטלה , כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
  4. מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

 

מתכון לכרובית מטוגנת (טעים בטירוף) >

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן