מרכיבים:
400 גר' פטוצ'יני מבושל
200 גר' עגבניות שרי
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
חצי פלפל חריף פרוס (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
צנצנת עגבניות מיובשות
צנצנת קרם פלפלים קלויים
אופן ההכנה:
מחממים מחבת. כשהמחבת חם שמים שמן זית, בצל חתוך לקוביות ואת שיני השום.
לאחר שהבצל נהיה מקורמל בצבע חום זהב ניתן להגביר את האש ולהוסיף את עגבניות השרי .
לארח שעגבניות השרי משחימות, יש להוסיף שני כפות קרם פלפלים קלויים וכף עגבניות מיובשות .
ניתן לשדרג ולהוסיף כף גבינת סויה מעל.
בתיאבון !