מצרכים:
250 גר׳ פסטה פוזילי
חצי צנצנת ממרח פסטו
4-5 פטריות שמפיניון פרוסות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה גס
4 שיני שום פרוסות דק
1 בצל בינוני קצוץ
2 כפות שמן זית
חצי כוס מים פושרים מהולים בכפית מלח מחוקה
הוראות הכנה:
מבשלים את הפסטה
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים שום ומערבבים כשתי דקות
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד שהן רכות
מוסיפים את ממרח הפסטו
מוסיפים את המים מערבבים טוב
כשהרוטב אחיד ורותח מעבירים את הפסטה עם כף מסננת ישירות לסיר עם הרוטב
כדי שהעמילן יסמיך את הרוטב
מערבבים תוך כדי עד שהכל אחיד
מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים אותה פנימה
מורידים מהאש ובתיאבון