מצרכים:
עלי סיגר
תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
מלח לפי הטעם
שמן טיגון
הוראות הכנה:
מתבלים את הפירה במעט מלח ומוסיפים ככפית או יותר של ממרח פלפל צ'ומה של נאני (Nany) – תלוי כמה ואיך אתם אוהבים את החריף שלכם…
פורסים עלה סיגר אחד ומסדרים באמצע פס של פירה מתובל
מקפלים את שני הקצוות לכיוון מרכז העלה ואז מגלגלים מימין לשמאל עד שנוצרת צורת סיגר
מחממים מעט שמן במחבת (כחצי ס"מ עומק)
מטגנים משני הצדדים עד ששחום
ניתן למרוח שמן זית על הסיגר ולאפות כ10 דק' עד ששחום
לאכול מיד כשאפשר 🙂
אם לא אוהבים חריף – הולך מעולה גם עם ממרח עגבניות מיובשות של Nany או ממרח חרדל לימון של Nany
את המתכון כתבה הגר עוז בעלת הבלוג "לאכול בריא זה משחק ילדים"
___________________________________
___________________________________