מרכיבים:
רכיבים לבצק הפסטה:
2 כוסות קמח חיטה לבן
1 כוס מים
1 כף שמן
4\3 כפית מלח
רכיבים למילוי:
רכיבים לרוטב:
מי בישול
הוראות הכנה:
מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ולשים ביד עד לקבלת בצק חלק, גמיש ודי רך. יש להוסיף קמח אם הוא דביק מדי או מים אם הוא נוקשה מדי.
את הבצק עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
מוציאים את הבצק, מקמחים משטח עבודה היטב, כולל הידיים והמערוך, ומרדדים את הבצק
קורצים מהבצק המרודד עיגולים בקוטר של 5 ס"מ (כוס קטנה)
לוקחים צנצנת עגבניות מיובשות של נאני (Nany) מערבבים בקערה עם גבינת סויה
יוצקים מן המלית למרכז עיגול הבצק , בעזרת מברשת מרטיבים את קצוות הבצק במים (בעדינות… מעט מים)
מכסים בעזרת עלה נוסף את העלה עם המלית ומהדקים את הקצוות ויוצרים את הרביולי
לאחר מכן, מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח
כשהמים רתוחים מכניסים את הרביולי עד שהם צפים
ובנתיים … מכינים את הרוטב במקביל לבישול הרביולי:
לוקחים מחבת, מוסיפים את צנצנת קציפת ארטישוק ומחית כמהין של נאני (Nany)
מוסיפים מעט ממי-בישול הרביולי עד לקבלת מרקם אחיד ולא סמיך מידי. זהו!
בתיאבון!