מרכיבים
– 3 כפות קמח שיפון (כרבע כוס)
– 3 כפות גדושות פסטו
– 3 כפות שמן קוקוס (במתכון טבעוני), או חמאה מומסת
הוראות הכנה
– מערבבים את כל החומרים, רק עד לקבלת בצק אחיד, ולא יותר מדי
– אם הבצק יבש מאוד מוסיפים כף מים
– עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה לפחות
– מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, עד לקבלת עלה ממש דק של בצק (כמה מילימטרים)
– פורסים את עלה הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים (לא מפרידים את ריבועים, זה רק כדי שיהיה לנו קל לשבור את הקרקרים לאחר האפייה)
– אופים על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שהקרקרים קשים למגע
– מוציאים מהתנור ועוברים על החריצים עם סכין
– ממתינים שיתקרר ומאכסנים בקופסא אטומה (רק במקרה שזה לא חוסל באותו יום…)