מרכיבים
- כל לחם שאוהבים
- 1 קופסת טונה במים
- 1 ביצה קשה
- 1 תפוח אדמה אפוי חתוך לפרוסות
- 2 כפיות טפנד זיתים
- 1 כפית ממרח לימון
- 1 עגבנייה חותכה לפרוסות
- 5-6 פרוסות צנונית
- 5-6 פרוסות פלפל ירוק או חריף
- 2-3 פרוסות בצל סגול פרוס דק
- 7-8 עלי בייבי
אין אצלנו שולחן חג בלי מנת אורז. ואם כבר מנת אורז – המג'דרה היא תמיד מנצחת. למה? כי היא מהווה אופציה מעולה לטבעונים ולצמחונים שיושבים
החלטנו שהשנה כל כריך שאנחנו לוקחים איתנו לבית הספר או לעבודה יהיה עשיר, בריא וטעים. אבל לא צריך להשקיע שעות במטבח כדי להגיע לתוצאה טעימה
מרכיבים: כל לחם שאוהבים 1 תפוח אדמה מבושל 1 ביצה קשה 3 פרוסות חציל קלוי 1 כפית ממרח לימון כבוש 1 עגבנייה 1 מלפפון מעט עלי
מרכיבים מס' עגבניות (כמספר המשתתפים במדורה). פסטו שמן זית מלח, פלפל נייר אלומיניום. הוראות הכנה לחתוך כל עגבניה לחצי. לתבל בקערה את העגבניות החתוכות עם
מצרכים 2 כוסות קמח חומוס 2 גזרים 2 קישואים בצל יבש 3 כפות פסטו 3 כפות זרעי פשתן טחונים מעט מלח הוראות הכנה טוחנים במעבד
מצרכים ½כרובית ½כוס קמח חומוס 4 כפות ממרח איולי צ'יפוטלה ½ כוס מים שמן לטיגון הוראות הכנה מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות
מצרכים • 1 צנצנת קציפת ארטישוק ומחית כמהין • 8 דפי בצק פילו • 3 כפות שמן זית • 1 בצל גדול קצוץ • 2
המצרכים: כוס וחצי ברוקולי קפוא מופשר 3 ביצים 1/2 כוס פירורי לחם 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת 1 גביע קוטג' 2 כפות ממרח פסטו אופן
המצרכים 5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים דקים 1 צנצנת קציפת ארטישוק ופסטו שמן זית, לשימון ולזילוף מעט שמנת לבישול או מים גבינת מוצרלה אופן
(מתכון ל-5 מנות) המצרכים: 5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים דקים 1 צנצנת קציפת ארטישוק ופסטו שמן זית, לשימון ולזילוף אופן ההכנה: משמנים תבנית חסינת
© כל הזכויות שמורות לנאני - מתכונים שכולם אוהבים.