סמבוסק טבעוני

תוכן עניינים

(מתכון ל- 25 סמבוסק בינוניים)

מצרכים לבצק:

3 כוסות קמח
רבע חבילה שמרית
רבע כוס שמן
1.5 כוסות מים
קורט מלח

מצרכים למילוי:

בצל גדול קצוץ
2
חבילות פטריות פורטובלו קצוצות
2 חבילות פטריות שמפיניון קצוצות
3 כפות  ממרח עגבניות
טופו מגורד 400 גר' או גבינת סויה

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המלח והשמרים. מוסיפים את השמן ובהדרגה את המים. לשים את הבצק עד שהוא נוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד להתפחה כשעתיים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
מוסיפים את ממרח העגבניות ואת הטופו ומיד מורידים מהאש.
קורצים כדורי בצק בגודל של כדורי פינגפונג, משטחים וממלאים.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, עד להזהבה.

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן