(מתכון ל- 25 סמבוסק בינוניים)
מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח
רבע חבילה שמרית
רבע כוס שמן
1.5 כוסות מים
קורט מלח
מצרכים למילוי:
בצל גדול קצוץ
2חבילות פטריות פורטובלו קצוצות
2 חבילות פטריות שמפיניון קצוצות
3 כפות ממרח עגבניות
טופו מגורד 400 גר' או גבינת סויה
הוראות הכנה:
מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המלח והשמרים. מוסיפים את השמן ובהדרגה את המים. לשים את הבצק עד שהוא נוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד להתפחה כשעתיים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
מוסיפים את ממרח העגבניות ואת הטופו ומיד מורידים מהאש.
קורצים כדורי בצק בגודל של כדורי פינגפונג, משטחים וממלאים.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, עד להזהבה.