מרכיבים:
חבילת עלי פילו מופשרים במקרר (לפי ההוראות שעל גבי האריזה)
1 חבילה טופו בטעם טבעי
1 חבילה טופו בטעם טבעי
חצי צנצנת קרם פלפלים של נאני (Nany)
שמן זית למריחה על עלי הפילו
הוראות הכנה:
טוחנים את הטופו במעבד מזון עד לקבלת מרקם משחתי/ פירורי (קצת כמו קוטג')
מעבירים לקערה ומערבבים עם קרם פלפלים של נאני (Nany) (עדיף להוסיף את הממרח לאט לאט ולטעום, כך שזה לא יהיה פחות מדי או יותר מדי לטעמכם)
פורסים נייר אפייה, וחותכים את עלי הפילו כך שיהיו בערך בצורת מרובע (לא חובה באופן מדויק)
מניחים עלה פילו אחד על נייר האפייה, מורחים שמן זית עם היד, כך שכל העלה יהיה מכוסה בשמן זית
(אפשר גם עם מברשת סיליקון, אך עם היד יש לנו שליטה יותר טובה על כמות השמן)
מניחים על עלה הפילו עוד עלה, מורחים שוב שמן ואז שמים עוד עלה, סה"כ 3 עלים
מסדרים את מלית הטופו לאורך אחת הצלעות, כך שתהיה מלית באופן שווה לאורך כל הצלע, בערך בעובי נקניקיה
מגלגלים את עלי הפילו כך שייווצר סיגר, ומניחים בתבנית כך שהסוף של הריבוע (הפס) יהיה כלפי מטה.
מורחים על החלק העליון קצת שמן זית ואופים על 180 מעלות כ- 10 דק' או עד שהמאפה שחום מכל הצדדים
אפשרויות לגיוון: אפשר לערבב את הטופו גם עם ממרח עגבניות מיובשות, פסטו, או כל ממרח אחר שאתם אוהבים!