כריך פשוט, כיפי וצבעוני.
הבטטה מוסיפה טעם מתקתק לממרח המלוח ולחמיצות העדינה של הארטישוק
מרכיבים:
לחם שאוהבים
קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany)
פרוסות בטטה אפויה בתנור (אין צורך לתבל אותה, אפשר להכין גם במיקרו, הסבר בהמשך)
ירקות לבחירתכם- חסה, עגבנייה, גמבה ועוד…
לחם שאוהבים
קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany)
פרוסות בטטה אפויה בתנור (אין צורך לתבל אותה, אפשר להכין גם במיקרו, הסבר בהמשך)
ירקות לבחירתכם- חסה, עגבנייה, גמבה ועוד…
הוראות הכנה:
אם רוצים להכין בטטה במיקרו- שוטפים את הבטטה טוב, שמים בצלוחית עם מעט מים
ומכניסים למיקרו ל- 5 דקות בערך (בכל מיקרו הזמן קצת אחר)
מוציאים ובודקים אם מזלג ננעץ בקלות, אם לא- מוסיפים עוד קצת מים ומכניסים לעוד קצת
מקלפים ופורסים לפרוסות
מורחים על הלחם קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany) בנדיבות (על שני הצדדים!)
מניחים פרוסות בטטה וירקות, סוגרים ועוטפים באהבה
בתיאבון!
___________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?