כריך ארטישוק פסטו עם בטטה אפויה

תוכן עניינים

כריך פשוט, כיפי וצבעוני. 
הבטטה מוסיפה טעם מתקתק לממרח המלוח ולחמיצות העדינה של הארטישוק
 
מרכיבים:
לחם שאוהבים
קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany)
פרוסות בטטה אפויה בתנור (אין צורך לתבל אותה, אפשר להכין גם במיקרו, הסבר בהמשך)
ירקות לבחירתכם- חסה, עגבנייה, גמבה ועוד…

 

הוראות הכנה:
אם רוצים להכין בטטה במיקרו- שוטפים את הבטטה טוב, שמים בצלוחית עם מעט מים
ומכניסים למיקרו ל- 5 דקות בערך (בכל מיקרו הזמן קצת אחר)
מוציאים ובודקים אם מזלג ננעץ בקלות, אם לא- מוסיפים עוד קצת מים ומכניסים לעוד קצת
מקלפים ופורסים לפרוסות
מורחים על הלחם קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany) בנדיבות (על שני הצדדים!)
מניחים פרוסות בטטה וירקות, סוגרים ועוטפים באהבה
בתיאבון!

 

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן