מצרכים:
כרובית גדולה או שתיים בינוניות
מפרידים את הפרחים של הכרובית
מפרידים את הפרחים של הכרובית
מכניסים ל-10 דקות חליטה במים רותחים עם כפית מלח
מסננים, מקררים ומייבשים על מגבת
מסננים, מקררים ומייבשים על מגבת
מצרכים לבלילה:
כוס וחצי מים
4 כפות קמח חומוס
4 כפות קמח עדשים
4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות
4 כפיות ממרח איולי צ'יפוטלה
מעט מלח, מעט פלפל
בקערה נפרדת:
200 גר׳ פירורי לחם מוזהבים מעורבבים עם כף אורגנו יבש וכף פטרוזיליה יבשה
הוראות הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה עד שמתקבלת בלילה דלילה אבל לא נוזלית (יכול להיות שצריך להוסיף מים או קמח)
אחרי הטיגון הראשון טועמים ואם צריך מתקנים את התיבול
מחממים שמן עמוק במחבת. חשוב שהשמן יהיה רותח
(בודקים עם טיפה מהבלילה)
טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ואז מכסים עם פירורי הלחם
אוחזים בגבעול וככה לא מתלכלכים
מכניסים לשמן, מסובבים והופכים שיהיה מטוגן טוב מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג