מצרכים:
2 חבילות בצק עלים
1 צנצנת פסטו
200 גר' גבינת פטה מגוררת
1 צנצנת עגבניות מיובשות
1 ביצה טרופה
אופן ההכנה:
מפשירים את בצק העלים ופורסים אותו על משטח מקומח.
מצפים כל עלה בצק בשכבת פסטו דקה.
מפזרים מעל את ממרח עגבניות מיובשות וגבינת פטה מגוררת. (אפשר להחליף בגבינת צ'דר, פרמזן או כל גבינה אחרת).
מגלגלים את העלה כולו כמו רולדה מצד אחד עד לאמצע, ואז מהצד השני עד לאמצע, כדי לקבל עוגיות בצורת "אוזני פיל", או "לב".
בעזרת סכין חדה, חותכים את הגלילים למאפים בעובי 2 סנטימטר.
מסדרים את המאפים על הצד השטוח על גבי תבנית עם נייר אפייה, אותו מורחים קודם במרגרינה או חמאה.
מברישים את המאפים מלמעלה ומהצדדים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, במשך כ- 20 דקות, או עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
מצננים מעט ומגישים חם.