מרכיבים:
250 גרם פסטה פנה מבושלת מרוחה בשמן זית
4 כפות קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany)
שמן זית
100 מ"ל מי בישול
ניתן לשדרג בעזרת חתיכות ארטישוק של חברת Mutti Pomodoro
הוראות הכנה:
לטגן קלות במחבת את קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany),
להוסיף את הפסטה המבושלת ואת מי-הבישול ולבשל מספר דקות עד לקבלת רוטב הומוגני.
אם רוצים לקבל רוטב סמיך יותר, ניתן להוסיף פחות מי-בישול.
בתיאבון!
__________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?