פסטה טבעונית ברוטב פטריות ופסטו

תוכן עניינים

מצרכים:

250 גר׳ פסטה פוזילי
חצי צנצנת ממרח פסטו
4-5  פטריות שמפיניון פרוסות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה גס
4  שיני שום פרוסות דק
1 בצל בינוני קצוץ
2  כפות שמן זית
חצי כוס מים פושרים מהולים בכפית מלח מחוקה
 
 

הוראות הכנה:

מבשלים את הפסטה

הכנת הרוטב:

מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים שום ומערבבים כשתי דקות
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד שהן רכות
מוסיפים את ממרח הפסטו
מוסיפים את המים מערבבים טוב
כשהרוטב אחיד ורותח מעבירים את הפסטה עם כף מסננת ישירות לסיר עם הרוטב
כדי שהעמילן יסמיך את הרוטב
מערבבים תוך כדי עד שהכל אחיד
מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים אותה פנימה
מורידים מהאש ובתיאבון

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן