אפשר לאפות את הלביבות בתבניות קאפקייקס משומנות היטב בשמן זית. איך?
מניחים שכבה דקה של התערובת ואופים כ15 דק', עד שהלביבות יציבות.
מרכיבים:
חבילת עדשים כתומות כ-500 גר'
חבילת ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
מלח ופלפל לפי הטעם
2 קישואים
הוראות הכנה:
משרים את העדשים כ- 4 שעות לפחות, ומסננים
מכניסים למעבד מזון את העדשים, יחד עם הקישואים, וטוחנים לממרח חלק עד כמה שניתן
מעבירים לקערה ומוסיפים את ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
טועמים- אם חסר לכם מלח ופלפל זה הזמן להוסיף
מחממים מעט שמן על מחבת – עדיף שמן קוקוס כי הכי בריא לטגן איתו
מניחים כפות מהתערובת ומשטחים בעדינות
ממתינים עד שהן נפרדות המחבת, הופכים וממתינים עוד 2 דקות
עדיף לחכות כ-10 דקות לפני האכילה, להתייצבות
בתיאבון!
___________________________________