קרקר שיפון ופסטו של נאני

תוכן עניינים

מרכיבים
– 3 כפות קמח שיפון  (כרבע כוס)
– 3 כפות גדושות פסטו של נאני (Nany)
– 3 כפות שמן קוקוס (במתכון טבעוני), או חמאה מומסת

 

הוראות הכנה
– מערבבים את כל החומרים, רק עד לקבלת בצק אחיד, ולא יותר מדי
– אם הבצק יבש מאוד מוסיפים כף מים
– עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה לפחות
– מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, עד לקבלת עלה ממש דק של בצק (כמה מילימטרים)
– פורסים את עלה הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים (לא מפרידים את ריבועים, זה רק כדי שיהיה לנו קל לשבור את הקרקרים לאחר האפייה)
– אופים על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שהקרקרים קשים למגע
– מוציאים מהתנור ועוברים על החריצים עם סכין
– ממתינים שיתקרר ומאכסנים בקופסא אטומה (רק במקרה שזה לא חוסל באותו יום…)

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן