פשטידת תפוחי אדמה עם ציפוי פריך

תוכן עניינים

סדרת הקרקרים החדשה שלנו כבר כאן.

נכנסנו איתה למטבח וניסינו לחשוב מה בעצם אפשר לעשות עם קרקר שהוא יצירתי, אחר ולא מובן מאליו. בשבועות הקרובים נציג בפניכם מתכונים שלוקחים את הקרקרים של Nany ומשנים להם את הצורה. והנה הראשון מביניהם. פשטידת תפוחי אדמה מהירה ונימוחה, עם ציפוי פריך ששומר על המבנה שלה.

איך השגנו את הציפוי? כאן נכנסים לתמונה הקרקרים ובמיוחד קרקר טבעי עם פרג ומלח ים אטלנטי.

מרכיבים לפשטידה בתבנית עגולה בקוטר 20:

4 תפוחי אדמה בינוניים
3 שיני שום קלופות
1 ביצה בגודל Large
3 כפות גבינת שמנת בטעם שום שמיר מכל סוג שאתם אוהבים
גבעול בצל ירוק קצוץ דק
1 כפית מלח + לתיבול לפי הטעם
מעט פלפל שחור גרוס

לציפוי:
חצי כוס קרקרים של Nany עם פרג ומלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:

* מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומניחים בסיר עם מים וכפית מלח. מוסיפים פנימה גם את שיני השום.
* מבשלים את תפוחי האדמה ושיני השום עד לריכוך, מועכים עד לקבלת פירה ומצננים.
* מחממים את התנור ל-200 מעלות ומשמנים את התבנית.
* מערבבים את הפירה עם גבינת השמנת, הבצל הירוק, פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
*מעבירים לתבנית ומשטחים.
* באמצעות מעבד מזון טוחנים את הקרקרים ומפזרים בנדיבות על כל שטח התבנית, מעל לתפוחי האדמה.
* אופים במשך 30 דקות, עד שהפירורים מזהיבים, מצננים במשך 10 דקות, פורסים וזוללים.

הצעת הגשה: מוסיפים ליוגורט עיזים גבעול בצל ירוק קצוץ ומלח גס ומגישים לצד הפשטידה. יאם.

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
דילוג לתוכן