פשטידת ברוקולי גבינות ופסטו

תוכן עניינים

המצרכים:
כוס וחצי ברוקולי קפוא מופשר
3 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1 גביע קוטג'
2 כפות ממרח פסטו של נאני (Nany)

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל חומרי הפשטידה.
מעבירים לתבנית משומנת (אינגליש קייק).
אופים ב-180 מעלות כ-45 דקות, או עד שהפשטידה יציבה וזהובה.

היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

נוספים שאולי תאהבו

סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן