פסטה טבעונית קרם פלפלים ועגבניות מיובשות 

תוכן עניינים

מרכיבים:
400 גר' פטוצ'יני מבושל
200 גר' עגבניות שרי 
1 בצל בינוני חתוך לקוביות 
2 שיני שום פרוסות 
חצי פלפל חריף פרוס (אפשר יותר או פחות לפי הטעם) 
אופן ההכנה:
מחממים מחבת. כשהמחבת חם שמים שמן זית, בצל חתוך לקוביות ואת שיני השום.
לאחר שהבצל נהיה מקורמל בצבע חום זהב ניתן להגביר את האש ולהוסיף את עגבניות השרי .
לארח שעגבניות השרי משחימות, יש להוסיף שני כפות קרם פלפלים קלויים וכף עגבניות מיובשות . 
ניתן לשדרג ולהוסיף כף גבינת סויה מעל.
בתיאבון ! 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן