פסטה פנה ברוטב ארטישוק ופסטו

תוכן עניינים

מרכיבים:

250 גרם פסטה פנה מבושלת מרוחה בשמן זית
4 כפות קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany)
שמן זית

100 מ"ל מי בישול
ניתן לשדרג בעזרת חתיכות ארטישוק של חברת Mutti Pomodoro

  

הוראות הכנה:
לטגן קלות במחבת את קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany),

להוסיף את הפסטה המבושלת ואת מי-הבישול ולבשל מספר דקות עד לקבלת רוטב הומוגני.

אם רוצים לקבל רוטב סמיך יותר, ניתן להוסיף פחות מי-בישול.

בתיאבון!

 

__________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

 

 

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן