עגבניות מסמיקות בפסטו – מתכון מיוחד למדורת ל"ג בעומר

תוכן עניינים

מס' עגבניות (כמספר המשתתפים במדורה).
פסטו של נאני (Nany) או קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany) – לבחירתכם.
שמן זית
מלח, פלפל
נייר אלומיניום.

הוראות הכנה:
לחתוך כל עגבניה לחצי.
לתבל בקערה את העגבניות החתוכות עם פסטו או קציפת ארטישוק ופסטו, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי!
לעטוף בנייר אלומיניום כמנות אישיות – כל שניים או שלושה חצאי עגבניה לעטוף בנפרד.
להניח במדורה כך שתוכלו להוציא את העגבניות לאחר כ -10 דקות, בקלות ובבטיחות.

הערה טעימה- ניתן להוסיף למנות גם שום פרוס.

________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן