סיגרים פיקנטיים טבעוני

תוכן עניינים

מצרכים:
עלי סיגר
תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
מלח לפי הטעם
שמן טיגון
הוראות הכנה:
מתבלים את הפירה במעט מלח ומוסיפים ככפית או יותר של ממרח פלפל צ'ומה של נאני (Nany) – תלוי כמה ואיך אתם אוהבים את החריף שלכם…
פורסים עלה סיגר אחד ומסדרים באמצע פס של פירה מתובל
מקפלים את שני הקצוות לכיוון מרכז העלה ואז מגלגלים מימין לשמאל עד שנוצרת צורת סיגר
מחממים מעט שמן במחבת (כחצי ס"מ עומק) 
מטגנים משני הצדדים עד ששחום
ניתן למרוח שמן זית על הסיגר ולאפות כ10 דק' עד ששחום
לאכול מיד כשאפשר 🙂
 אם לא אוהבים חריף – הולך מעולה גם עם ממרח עגבניות מיובשות של Nany או ממרח חרדל לימון של Nany
את המתכון כתבה הגר עוז בעלת הבלוג "לאכול בריא זה משחק ילדים"
___________________________________

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן