ניוקי טבעוני ארטישוק כמהין

תוכן עניינים

המצרכים לניוקי:

 5 תפוחי אדמה
 2 כוסות קמח מלא
חצי כוס רסק תפוחי עץ
כפית מלח
שבבי פרמזן טבעוני

המצרכים לרוטב: 

1 צנצנת קציפת ארטישוק ומחית כמהין

 

הוראות הכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד לריכוך. מועכים אותם לקבלת מחית אחידה.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה בקערה גדולה ועמוקה עם רבע כוס מים, הקמח, רסק התפוחים והמלח, עד לקבלת בצק.
חותכים מהבצק חתיכות קטנות באורך כ-2 ס"מ כל אחת.
משטיחים ומגלגלים כל חתיכה ולוחצים במרכזה בעזרת מזלג.
מרתיחים סיר מים ומבשלים בו את חתיכות הניוקי. מוציאים אותן מהסיר כשהן מתחילות לצוף.
מערבבים את הניוקי המבושל עם קציפת ארטישוק ומחית כמהין ומגישים.
מומלץ להגיש בקערה גדולה ועמוקה.
ניתן להוסיף שבבי פרמזן טבעוני…

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן