מתכון טבעוני – פרחי כרובית במעטפת חומוס ואיולי צ'יפוטלה של נאני

תוכן עניינים

המצרכים:
½כרובית
½כוס קמח חומוס
4 כפות ממרח איולי צ'יפוטלה של נאני (Nany)
½ כוס מים
שמן לטיגון

הוראות הכנה:
מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
מערבים את יתר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס וממרח איולי צ'יפוטלה של נאני (Nany), כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

__________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן