לביבות תפוחי אדמה ופלפל קלוי

תוכן עניינים

 

מרכיבים:
חצי ק"ג תפוחי אדמה גרוסים בפומפייה

4 כפות קרם פלפלים קלויים של נאני (Nany)
2 כפות קמח

ביצה
100 גרם גבינת קשקבל

הוראות הכנה:
לתבל במלח ובפלפל את תפוחי האדמה הקלופים בחלקה הגס של הפומפייה לתוך מסננת שמונחת מעל קערה, כך שהנוזלים ירדו ויתנקזו בקערה

להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
ליצור לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה.
לטגן את שני צידי הלביבות עד להשחמתן בשמן זית כתית טהור במחבת באש בינונית-גבוהה.
להניח את הלביבות על נייר סופג ולהתאפק לא לטעום עד שהן מתקררות קצת.

בתיאבון!

 

___________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

 

נוספים שאולי תאהבו

דילוג לתוכן