לביבות בטטה קרם פלפלים ופסטו (טבעוני)

תוכן עניינים


מצרכים:
1 בטטה מגורדת
1 פלפל קלוי טרי חתוך לקוביות (לא חובה)

6-7 כפות קמח – דורום\סמולנה\תירס
100גר  טפיוקה מבושלת

הסבר על בישול הטפיוקה:
כדורי טפיוקה הם עמילן שמופק משורש, ויוצרים תחליף טוב לקשירת המרכיבים בתערובת הבלילה.
בזמן הבישול, הטפיוקה הופכת שקופה ובסופו הכדורים נראים כמו ג'לי. מוסיפים על 100 גר' טפיוקה 800 מיל' מים.
 
אופן ההכנה:
להכניס הכל לקערה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
ליצור לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה. להניח את הלביבות על נייר אפייה מרוח בשמן,  להכניס לתנור 180 מעלות חצי שעה 
להוציא מהתנור ולהתאפק לא לטעום עד שהן מתקררות קצת
בתיאבון!

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן