כריך קלויים ופסטו טבעוני של נאני (Nany)

תוכן עניינים

מצרכים:
חציל קלוי 2-3 פרוסות
קישוא קלוי 2-3 פרוסות
כף פסטו של נאני (Nany)
בטטה קלויה
אופן ההכנה:
הכנת החצילים: פורסים חצילים לפרוסות עגולות בעובי של כחצי ס"מ. מניחים על נייר אפיה בתבנית התנור ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות, הופכים על מנת שגם הצד השני להיחרך.
הכנת הקישואים: פורסים עם קליפתם לאורך לפרוסות עבות. מניחים בתבנית על נייר אפייה ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות, הופכים על מנת שגם הצד השני להיחרך.
הכנת הפלפלים (בכל מיני צבעים, גם חריפים): חוצים ומוציאים את הגרעינים, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות.
לוקחים את הלחם, מורחים בפסטו של נאני (Nany) משני הצדדים, מניחים את הירקות הקלויים, סוגרים את הפרוסות ובתיאבון!

 

________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן