כריך פטריות משודרג עם עגבניות מיובשות של נאני (Nany)

תוכן עניינים

המצרכים:
כל לחם שאוהבים
5 פטריות שמפניון/פורטבלו חתוכות לפרוסות
1 תפוח אדמה מבושל חתוך לפרוסות
עלי רוקט
2 כפיות ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
מעט שמן זית, מלח, פלפל

הוראות הכנה:
מחממים במחבת מעט שמן זית, מוסיפים את הפטריות, את פרוסות תפוח האדמה, קצת מלח ופלפל. הופכים לצד שני – כך מספר דקות עד שהפטריות רכות ותפוח האדמה צלוי.
מורחים על פרוסת לחם את ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany), עליו את עלי הרוקט ועליהם את הפטריות ותפוח האדמה.
סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ופשוט…מתענגים.

 

________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן