כריך כרובית טבעוני עם ארטישוק פסטו נאני (Nany)

תוכן עניינים

מרכיבים:
כל לחם שאוהבים
4 פרחי כרובית קטנטנים
2 כפות קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany)
חופן בזיליקום לא קצוץ
מעט פלפל צ'ילי אדום (לא חובה)
קורט מלח אטלנטי
מעט פלפל
אופן הכנה:
מתבלים את פרחי הכרובית במעט מלח אטלנטי ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-80 מעלות עד השחמה.
לוקחים פרוסת לחם, מורחים בקציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany), מניחים את פרחי הכרובית האפויות והבזיליקום. מקשטים בצ'ילי.
ונותנים ביס…בתיאבון!

________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן