גראטן תפוחי אדמה וארטישוק פסטו של נאני

תוכן עניינים

(מתכון ל-5 מנות)

המצרכים:
5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
1 צנצנת קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany)
שמן זית, לשימון ולזילוף
מעט שמנת לבישול או מים
גבינת מוצרלה

אופן ההכנה:
משמנים תבנית חסינת חום בשמן זית
מסדרים שכבה של פרוסות תפוח אדמה
מורחים שכבה של קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany) מהול במעט מיים או שמנת לבישול ומתבלים במלח ופלפל
ושוב – שכבה תפ"א שכבה תערובת של קציפת ארטישוק פסטו ושמנת
השכבה האחרונה צריכה להיות תפ"א כשמעליהם מזלפים שמן זית
מכסים ברדיד אלומיניום
אופים כ-30 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שתפוחי האדמה רכים
מסירים את הכיסוי, מפזרים מעל גבינת מוצרלה ואופים עד להזהבה

בתיאבון!

________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

נוספים שאולי תאהבו

סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן