אטריות אורז עם תרד ברוטב ארטישוק ופסטו

תוכן עניינים

ניתן להוסיף למתכון כל סוג של ירקות ירוקים – ברוקולי, שעועית, קישואים. לתוספת חלבון ניתן להוסיף קוביות טופו (יחד עם התרד), או שקדים פרוסים מלמעלה, בעת ההגשה.
מרכיבים: אטריות אורז, מבושלות לפי ההוראות שעל גבי האריזה (בד"כ זמן ההכנה הוא כ-2 דקות)
חופן מדליוני תרד
מלח ופלפל

 

הוראות הכנה: שמים בסיר את מדליוני התרד עם מעט מים ומבשלים על אש נמוכה עד שהתרד מבושל,
זה לוקח כ- 10 דקות בערך
מוסיפים את האטריות ומערבבים
מכבים את האש, 
טועמים ואם צריך מוסיפים עוד ממרח
ניתן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם
 
בתיאבון!

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס וצ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
דילוג לתוכן